Mijn paarden

Ik heb 3 paarden .

 

Zenghi , halfbloed arabier geboren in 1997. Nu tuinornament en ecologische grasmachine, maar vroeger was hij de nagel aan mijn doodskist. Zijn problematische gedrag zowel aan de grond als in het zadel, en mijn koppigheid om niet op te geven, hebben ervoor gezorgd dat ik ben blijven bijleren waardoor ik vandaag de kennis heb met paarden zoals Zenghi toch iets te kunnen aanvangen. 

Bronco , de Shetland hengst geboren in 2007. Oorspronkelijk gekocht om demo’s mee te doen, maar nu verplicht enkel tuinornament. Hij lijdt aan epilepsie en zelfs maar een beetje stress kan een aanval triggeren. Soms is halsteren omdat de smid of de veearts komt, al te veel. Dus ik ga hem echt proberen zoveel mogelijk stress te ontzien.

Capitaine, Camargue paard geboren in 2013. Hij leefde in volledige vrijheid nabij Arles tot iets na zijn 5 jaar. Toen heb ik hem gekocht en is onze weg samen begonnen. We proberen te evolueren in dressuur, doen Working Equitation en natuurlijk ook buitenritten en trektochten. Fantastisch rijpaard, cool in het hoofd , vooruit gereden, intelligent , …

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.