Praktische info

Aanbod

Jullie kunnen mij contacteren voor privélessen grondwerk en clickertraining met paarden of paardrijlessen (Centered Riding ®) met of zonder te clicken tijdens het rijden.

 

Indien je over de nodige infrastructuur beschikt , kunnen de workshops “Starten met clickertraining ( 1 dag ) ” en “Lichaamsbewustzijn voor ruiters” (3u, eventueel aangevuld met rijlessen in de namiddag) ook op verplaatsing doorgaan .

Via de ClickerAcademie:

Bied ik ook een aantal online opleidingen aan :

    • Enerzijds is er ruim 2u videomateriaal om alles te weten te komen rond  cueing en stimuluscontrole   (dit zijn de signalen die we gebruiken om met onze paarden te communiceren)
    • Anderzijds is er een hele leerlijn rond clickerend rijden (“3H”). Mijn video’s in deze lijn hebben voornamelijk als doel je te helpen een betere ruiter te zijn voor je paard, daarnaast zijn er ook nog een hele hoop video’s die gaan over hoe uw paard gemotiveerd houden rond het rijden.

Zijn er  praktijkdagen waar je je kan voor inschrijven (en waar ik dus regelmatig les geef)

Maandelijks een gratis Q&A

Kan je ook inschrijven op mijn zwerfgroep, waarbij wij en min 3 vrienden uit dezelfde omgeving samen een hele dag op pad gaan en naar elkaars lessen kijken.

Praktisch

Voor meer detail rond mijn lessen verwijs ik jullie graag door naar de specifieke pagina’s hierrond en de FAQ pagina.

Meer detail over het gedeelte geregeld via de ClickerAcademie, vinden jullie op hun site.

Mijn uurtarief is €40. Indien het verder dan 30 min rijden van bij mij thuis is (Google Maps ideale omstandigheden), kan u mij contacteren om te zien of ik tot daar kom en welke de vervoerskosten dan zouden zijn. 

Standaard geef ik 1u les. Enkel bij kinderen geef ik lessen van 30 min

Voor vragen of afspraken rond lessen ben ik bereikbaar op francoise@horsesmind.com of 0478/66.07.84 (WhatsApp , sms of bellen)

Ook via Messenger kan je mij bereiken, maar daar duurt het soms langer eer ik in de gaten heb dat er een bericht is. 

Nog vragen? Contacteer ons


    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.